Parochie H. Gerardus-Majella Nederweert-Eind

NIEUWE PASTOOR
Het bisdom is hier actief mee bezig. Wij houden u op de hoogte.

Uitvaarten zullen door pastoors uit de regio verzorgd worden.

ZATERDAGAVONDEN DIENSTEN
Door de huidige Coronamaatregelen kunnen op zaterdagavond geen diensten plaats vinden in onze kerk.

ST. GERARDUS KAPEL
De kapel is overdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur, zodat u in de gelegenheid bent om een kaarsje op te steken.

KERK POETSEN
Tiny en Jef Koolen hebben jarenlang de kerk gepoetst te hebben, te kennen gegeven hiermee te stoppen per 1-1-2022.
De parochiecommissie dankt Tiny en Jef, heel hartelijk voor hun inzet en wenst hun samen nog fijne jaren toe.

Wij zijn dringend op zoek naar;
Een persoon of een echtpaar dat bereid is om deze taak op zich te nemen.

U kunt geheel zelfstandig werken en de dag en tijd invullen wanneer het poetsen U het beste uitkomt. Er staat een vrijwilligers vergoeding tegenover.
Heeft U interesse; neem dan telefonisch contact op met Lenie Mackus tel. 0495-626380.

“Houd niet alleen maar van wat je graag doet. Maar leer ook te houden van wat je minder graag doet.”